Order Picker / inPakker / emballage medewerker

Fulltime en Parttime (min. 16 uur) een combinatiefunctie behoort ook tot de mogelijkheden

Op dit moment is deze vacature vervuld door misschien wel jouw toekomstige collega!

Ben jij ook geïnteresseerd in deze functie?

Lees dan gerust even verder!

Bakkerij Holland is een industriële brood-bakkerij met vestigingen in Vriezenveen en Roosendaal. Met meer dan 100 werknemers verzorgen wij de productie en logistiek van diverse broodproducten voor verschillende supermarktketens door heel Nederland en België. Wil je technisch uitgedaagd worden, en wil je werken in een professionele maar informele werkomgeving, dan zijn we op zoek naar jou!

Order Picker / inpakker / emballage medewerker

Locatie Vriezenveen

 

Fulltime en Parttime (min. 16 uur) een combinatiefunctie behoort ook tot de mogelijkheden


Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waar betrokkenheid en motivatie erg belangrijk is. Je zorgt ervoor dat onze versgebakken broden in de kratten komen, voert kwaliteitscontroles uit, zet de bestellingen klaar en je zorgt ervoor dat je werkplek schoon is. Daarnaast zijn er ook werkzaamheden waarbij je al het emballagewerk sorteert. Omdat iedereen graag elke dag vers brood wil, wordt er dag en nacht gewerkt bij Bakkerij Holland, met uitzondering van zondag. De sfeer binnen Bakkerij Holland Vriezenveen is ongedwongen. Er wordt hard gewerkt, maar we vinden een goede sfeer ook erg belangrijk.

 

Gevraagd wordt:


• Flexibele inzetbaarheid

• Gemotiveerde instelling

• Betrouwbaarheid

• Aanpakkersmentaliteit

 

Wat bieden wij?

We bieden een mooie, afwisselende baan, met kansen om door te groeien. We proberen al onze medewerkers in te zetten op de plek waar ze goed kunnen functioneren. Je salaris is conform cao bakkersbedrijf vastgesteld en zal met je ontwikkeling meegroeien. 

Wanneer je werkt op niet-reguliere tijden, zoals in de avonduren of weekenden, word je daarvoor beloond door onregelmatigheidstoeslagen. Ben jij een echte doener en volgens jou de geschikte kandidaat?

 

vul dan het contactformulier in.

 

Voor extra informatie kun je contact

opnemen met Ewout Spijker

of Jan Willem Holland:

0546-561473.

Solliciteer Vriezenveen
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)