Medewerker bedrijfsbureau (fulltime/parttime) Roosendaal


Deze vacature is momenteel vervuld door misschien wel jouw toekomstige collega! Wil jij ook graag werken binnen deze mooie organisatie en spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan gerust met het verzoek om op onze wachtlijst geplaatst te worden. Wie weet benaderen wij jou in de toekomst wanneer wij weer op zoek zijn naar nieuwe collega’s!


Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij zijn een volledig geautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische markt. Wij schakelen snel door de interne korte lijnen en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

 

Functieomschrijving:

In deze functie zul je, na een gedegen inwerkperiode, werkzaam zijn op de vestiging in Roosendaal. Als medewerker van het bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale planning van onze productie- en verpakkingslijnen en medewerkers. Daarnaast voer je administratieve taken uit en ben jij een van de verbindingsfactoren van onze verschillende afdelingen.

Binnen deze functie zijn we op zoek naar een veelzijdige kandidaat die wil doorgroeien op basis van opgedane ervaring binnen ons bedrijf, om zo na gebleken geschiktheid te kunnen bijdragen aan de snelle en gedegen groei die we doormaken. Naast het bewaken en aanpassen van bestaande processen moeten er ook nieuwe processen in kaart worden gebracht.

 

Om affiniteit te houden met de productie en in alle werkzaamheden te weten waar je het over hebt, moet je bereid zijn circa één dag per vier weken mee te werken in de bakkerij op de werkvloer. Tevens moet je ook bereid zijn eens in de circa vier weken op zaterdag te werken.

 

Profiel kandidaat:

Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren zijn de volgende punten op jou van toepassing: 

- Minimaal HBO werk- en denkniveau 

- Open en scherp communicatief en integer karakter 

- Gedreven 

- Denken in uitdagingen i.p.v. in titels 

- Collegialiteit is een vanzelfsprekendheid

- Goede planning- en organisatorische vaardigheden 

- Continu willen verbeteren 

- Stellen van de juiste prioriteiten in de verschillende belangen 

- Analytisch instelling

- Je ervaart werken als een plezier 

- Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

 

Geboden wordt:

Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een dynamisch bedrijf met een platte en prettige organisatiestructuur. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en je zal progressief meegroeien met je persoonlijke ontwikkeling binnen ons bedrijf.

 

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan je sollicitatie naar vacaturesrsd@bakkerijholland.nl 

Of vul het formulier in.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met EwoutSpijker of Kristel Smit via 

telefoonnummer 0546-561473.

 

 

Solliciteer Roosendaal
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)