HOOFD TECHNISCHE DIENST vriezenveen


Deze vacature is momenteel vervuld door misschien wel jouw toekomstige collega! Wil jij ook graag werken binnen deze mooie organisatie en spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan gerust met het verzoek om op onze wachtlijst geplaatst te worden. Wie weet benaderen wij jou in de toekomst wanneer wij weer op zoek zijn naar nieuwe collega’s!

  

Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij zijn een volledig geautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische markt. Wij schakelen snel door de interne korte lijnen en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

 

Hoofd Technische Dienst

Locatie Vriezenveen


Bij Bakkerij Holland heeft de afdeling technische dienst een essentiële rol in de voortgang van deze productie activiteiten en heeft deze afdeling een zeer hoge prioriteit en is van hoog niveau, welke we continu proberen te verbeteren. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe (technische) mogelijkheden en denken niet in titels maar in uitdagingen. Wij werken dag en nacht om er voor te zorgen dat wij onze Nederlandse en Belgische klanten dagelijks vers brood kunnen leveren. 

 

De volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheden:

 

 • Coördineert verschillende werkzaamheden tussen meerdere mensen in verschillende rollen en houdt overzicht. 
 • Zorgt voor een optimale afstemming van beschikbare en benodigde medewerkers. 
 • Inventariseren van werkzaamheden en het opstellen van het onderhoudsplan. 
 • Je bent proactief bezig met voorstellen over de verbetering, modificatie en revisie van machines en apparatuur 
 • Ontleedt complexe vraagstukken en herleidt deze tot kritische details, duidelijk met elkaar samenhangende aspecten. 
 • Onderhandelt met een medewerker/team/organisatie- onderdeel aan welke doelstellingen het resultaat moet voldoen. 

 

Om de functie Technische Dienst goed uit te voeren beschik je minimaal over een MBO/HBO werktuigbouwkunde of vergelijkbare kennis in de techniek. Je hebt ervaring opgedaan als leidinggevende van een technische afdeling en je vindt het een uitdaging mee te denken over technische verbeteringen. Je hebt een open karakter een sterk analytisch vermogen, je ben communicatief sterk en weet onder druk de juiste beslissingen te nemen. Je helpt en bent een voorbeeld voor het team monteurs en je bent gewend om oplossingsgericht te werken. Het betreft een dagdienst functie.

 

Gevraagd wordt:

 

 • Ruime ervaring met procesinstallaties, zowel mechanisch als elektrotechnisch

 • Je bent stressbestendig , gewend te presteren onder druk.

 • Je hebt leidinggevende ervaring

 • Sterk analytisch en communicatief vermogen.

 • Je bent een echte teamplayer
 • Roulerend beschikbaar op de zaterdag

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan met goed en marktconform salaris. Het salaris zal progressief met je ontwikkeling meegroeien. Je krijgt alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.


Heb je ervaring als hoofd TD in een productieomgeving en ben je op zoek naar een professionele moderne  technische werkomgeving? Twijfel dan niet en stuur je C.V en motivatiebrief naar HRM@bakkerijholland.nl of vul het contactformulier in.

Solliciteer Vriezenveen
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)