BEDRIJFSWAGEN MONTEUR / Wagenparkbeheerder

Wil je technisch uitgedaagd worden, en wil je werken in een professionele maar informele werkomgeving, dan zijn we op zoek naar jou!

Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij zijn een volledig geautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische markt. Wij schakelen snel door de interne korte lijnen en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

 

 

 

Bedrijfswagenmonteur

Locatie Vriezenveen

 

Transport is een belangrijke factor in onze keten van productie tot het leveren van onze broodproducten. Als bedrijfswagenmonteur houd jij je dagelijks bezig met het onderhoud en repareren van ons wagenpark. Bakkerij Holland beschikt over een modern wagenpark met merken als Scania, DAF, MAN, Volvo en Mercedes.

 

Wanneer er problemen zijn met een voertuig weet jij op een efficiënte manier de problemen te lokaliseren en ben je in staat om de reparatiewerkzaamheden bekwaam uit te voeren of weet je men goed te adviseren over hoe deze opgelost moeten worden bij grotere mankementen.

 

Verder voer je onderhoudswerkzaamheden uit, maakt testritten om te controleren of e.e.a. naar behoren functioneert en rapporteert over de uitgevoerde werkzaamheden. Je hebt een passie voor transportmateriaal en bent een monteur in hart en nieren die collega’s weet te ondersteunen met raad en daad. 

 

Naast alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor de (lichte) administratieve zaken die er bij komen. Denk hierbij aan het bijhouden van APK verval data e.d. Tevens draag je zorg voor het voorraadbeheer en het bestellen van materialen. 

 

Gevraagd wordt:

•          Opleiding als bedrijfswagentechnicus of vergelijkbaar

•          Goed gevoel voor dienstverlening

•          Enige jaren werkervaring met zwaar materieel

•          Geen negen tot vijf mentaliteit

•          In bezit van rijbewijzen B, C, CE

•          Zelfstandige werkhouding

 

Omdat het een nieuw op te zetten afdeling is verwachten wij ook het nodige initiatief en input om de afdeling tot een succes te maken.

 

Wat bieden wij?

Een modern wagenpark bestaande uit ongeveer 60 trekkende voertuigen en een goed uitgeruste werkplaats.  Het salaris is bovengemiddeld en er zijn opleidingsmogelijkheden. Bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Spreekt bovenstaande je aan,
vul dan het contactformulier in.

Solliciteer Vriezenveen
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)