Assistent Teamleider Inpak en Orderpicking 


Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarineen hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij zijn eentoonaangevende, volledig geautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen inVriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn actief op deNederlandse en Belgische markt. Hoofdzakelijk bestaan de activiteiten uit hetbakken van brood, kleinbrood, bake-off en vruchtenbrood voor de Retail en voorde eigen bakkerswinkels.

Om onze klanten dagelijks vers brood te kunnen leveren wordter bij bakkerij Holland dag en nacht gewerkt, met uitzondering van de zondag.Bij Bakkerij Holland hanteren we korte lijnen en denken we niet in titels, maarin uitdagingen. 

 

De functie

Assistent teamleider Inpak en Orderpicking locatie Vriezenveen


Jij zal als Assistent Teamleider, na een gedegen inwerkperiode,werkzaam zijn op onze vestiging in Vriezenveen. Naast het meewerken op deafdeling Inpak en Orderpicking, zal je de Teamleiderondersteunen door bijvoorbeeld het inwerken en instrueren van (nieuwe)medewerkers, het verdelen van de werkzaamheden en het bewaken van de planningvan de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor hetcontroleren en bewaken van de verpakkingskwaliteit en voor het toezien op denaleving van de voorschriften en werkmethoden.

 

Wat vragen wij:

·      MBO+ werk- en denkniveau

·      Ervaringin een soortgelijke functie (ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie iseen pre);

·      Ervaringmet proces- en verpakkingstechnieken;

·      Teamspelermet oog voor collega’s;

·      Communicatiefsterk;

·      Stressbestendigen presteren onder druk;

·      Bereidheidtot het werken in ploegen en roulerend op de zaterdag.

  

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie, afwisselende baan met een goed enmarktconform salaris. Het salaris zal progressief met je ontwikkelingmeegroeien. Je krijgt alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei. 


Ben jij enthousiast geworden en zijn wij op zoek naar jou?Twijfel dan niet en stuur je CV met motivatiebrief naar vacaturesvv@bakkerijholland.nl.  of vul het emailformulier in. Voor extra informatie kun je contact opnemen met onze afdeling HRM: 0546-561473. 

Solliciteer Vriezenveen
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)